Menu Sluiten

4x waarom jij gemeubileerd wil huren in de Startmotor!​

In de Startmotor zijn er naast de reguliere studio’s ook verschillende compleet gemeubileerde studio’s beschikbaar. Ja, dat lees je goed; compleet gemeubileerd met bed, bureau, kapstok en meer. Je komt hier terecht in een gespreid bedje, letterlijk. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van gemeubileerd huren. Wij zetten de 4 belangrijkste voor je op een rijtje.

#1 Ideaal voor een korter verblijf

Gemeubileerd huren doe je in de Startmotor minimaal 6 maanden. Geen gedoe dat je er per se een jaar moet zitten. Dus ben je op zoek naar een plek voor een kortere tijd, of wil je eerst even kijken hoe het is in de Startmotor? En je wilt op een toffe plek wonen met de leukste (meer dan 500) buren van dezelfde leeftijd? Dan is de Startmotor precies wat je zoekt.

#2 Voor een leuk prijsje

Wij hebben de rekensom al voor je gemaakt: gemeubileerd huren ten opzichte van zelf je meubelen aanschaffen. En wat blijkt? Je bent voordelig uit wanneer je een halfjaar in de Startmotor gemeubileerd huurt. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt, waarin je in het geel ziet wat het normaal ongeveer kost om soortgelijk meubilair te kopen bij een grote meubel- en woonartikelen winkel*. Bij de Startmotor betaal je per maand €675,- kale huur en €282,- servicekosten (inclusief €70,- voor de meubilering).

*ga je tweedehands spullen kopen of heb je zelf al een deel van de spullen? Dan moet je natuurlijk zelf het rekensommetje even opnieuw maken.

#3 Gedoe met verhuizen is verleden tijd

Die verschrikkelijke verhuisdagen, waarin je van hot naar her moet reizen met al je bezittingen. Tien keer de trap op en af, een bed die niet door de deur past, een kast die eerst uit elkaar en dan weer in elkaar moet worden gehaald… Huur je gemeubileerd, dan heb je deze problemen niet. Je hebt al je persoonlijke spulletjes mee en dat is het. De rest regelen wij voor je. En die drie liften in de Startmotor zijn dan ook wel zo fijn. Zo makkelijk ging verhuizen nog nooit!

#4 Een grote familie

Kom je wonen in de Startmotor? Dan maak je deel uit van de leukste community van Rotterdam! In de Startmotor woon je met allemaal leeftijdsgenoten. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je geen vrienden maakt. Van de ruim 500 bewoners is er vast wel iemand of meer mensen met wie jij het goed kan vinden. Je kunt meedoen met een van de vele commissies die er zijn. Ben je gek op films? Houd je van tuinieren? Ben jij een ware keukenprins of -prinses? Voor elke gekke hobby of activiteit is er wel een clubje. En zo niet, dan richt jij die op!

Overtuigd?  

Hier lees je nog meer informatie over gemeubileerd huren. Wil je meteen inschrijven? Dat kan via onze woningzoeker. Wil je eerst nog even sfeer proeven en de studio in het echt bekijken? Kom bezichtigen wanneer het jou uitkomt. Wij kunnen niet wachten je te verwelkomen in de gezelligste wooncommunity!