Menu Sluiten

Wonen op één van de mooiste plekken in Rotterdam, in een relaxte sfeer waar je snel nieuwe mensen leert kennen? Dat is wonen in Startmotor. Je hebt je eigen appartement met de tofste faciliteiten tot je beschikking. Verschillende gyms, een bioscoop, yogastudio en nog veel meer. Alles wat het leven leuk maakt, gewoon bij jou thuis in Startmotor.

De verhuisdozen zijn uitgepakt en de eerste bewoners hebben hun draai al gevonden in Startmotor. Sociaal en actief bezig zijn is er namelijk supergemakkelijk. Heb je een abonnement op de sportschool dat al maanden ligt te verstoffen? Zeg maar op. Want zodra je naar Startmotor verhuist, installeer je de community app. Hiermee meld je je aan voor een potje voetbal op het sportdak (met supermooi uitzicht over Rotterdam), een yogasessie of een plekje in de gym. Gewoon in Startmotor, bij je thuis. Op de verschillende verdiepingen zijn ruimtes voor fitness workouts, yoga en meditatie. Liever niet alleen sporten? Dan meld je je aan voor de groepslessen van Trickz.

Vrijdagmiddagborrel of gymsessie

De andere bewoners van Startmotor leren kennen, is heel gemakkelijk en niet alleen als je samen wilt sporten. Via de app reserveer je namelijk ook een plekje in de bioscoop van het complex of meld je je aan voor een vrijdagmiddagborrel of een sessie in de gym. Neem zelf het initiatief door iets te organiseren, zoals een filmavond of een pubquiz. Of wandel langs de gameroom voor een potje pool. In je persoonlijk profiel van de app geef je aan wat je leuk vindt om te doen. Zo kom je gemakkelijk in contact met mensen met dezelfde interesses als jij.

Community

Je wereld wordt een beetje breder als je in Startmotor woont. Je komt namelijk in het bruisende Zuid terecht, met de leukste hotspots van Rotterdam om de hoek en de beste faciliteiten bij je thuis. Alles wat het leven leuk maakt, heb je gewoon bij de hand. Dus of je nu nieuw bent in Rotterdam of alleen nieuw bent in het gebouw, in Startmotor maak je in no-time deel uit van een echte community.

Vragen? Wie weet wordt jouw vraag al beantwoordt in de FAQEn volg je ons al op Instagram en Facebook?