Menu Sluiten

Helaas ging het onboarding evenement op de Startmotor niet door. Ondanks dat werden de bewoners toch nog met iets leuks en lekkers verrast. Een verkoelende verrassing op een zomerse dag!

Op zaterdag 17 juli zou het onboarding evenement plaatsvinden voor nieuwe bewoners die de afgelopen 3 maanden zijn verhuisd naar de Startmotor. Helaas ging het evenement niet door door de toenemende coronagevallen. Gelukkig krijgen de nieuwe bewoners een uitnodiging om met de community manager kennis te maken. De community manager zal de nieuwe bewoners dan meer vertellen over het reilen en zeilen in de Startmotor, uitleg geven over de commissies en eventuele andere vragen beantwoorden.

Voor de nieuwe bewoners: lees je dit nu en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een berichtje naar community@startmotorwonen.nl.

 

Surprise: Sander de IJscoman bij de Startmotor

Om toch iets leuks te organiseren voor de bewoners, kwam Sander de IJscoman zaterdagmiddag naar de Startmotor. Sander de IJscoman is een heus begrip; hij is dé gezelligste ijscoman van Rotterdam. Met zijn eigen schepijskar kan je hem regelmatig tegenkomen in het Vroesenpark, op een festival of op een ander evenement.

Bewoners konden kiezen uit 6 verschillende smaken én discodip! Het was een gezellige gebeurtenis dat voor een leuke twist zorgde op de zaterdagmiddag en voor de benodigde verkoeling heeft gezorgd. Huismeester Ed heeft er ook erg van genoten en heeft wel drie ijsjes gehaald!

Tijdens een activiteit zoals deze komen bewoners sneller met elkaar in contact. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe gezichten te leren kennen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Met zijn hippe vrolijke verschijning zal de Startmotor Sander niet snel vergeten (volg je de IJscoman al op Instagram?). Bedankt voor de topmiddag en de heerlijke ijsjes!