Menu Sluiten

Zaterdag 9 januari vond in de Startmotor een coronaproof livestream event plaats. Namelijk ‘the 1st edition of Project Startmotor’. Het was een groot succes! Maar liefst 189 mensen hebben Project Startmotor live gestreamd.

Het concept livestream party is hot and happening. Grote namen zoals Tomorrowland and the Amsterdam Music Festival gebruiken livestream channels om het complete festival met line-up naar de woonkamer te halen.

‘Dat kunnen wij ook’, dachten bewoners Jente, Mats en Sander. Zo gezegd, zo gedaan; zij hebben alle voorbereidingen getroffen en hun krachten gebundeld om binnen een week een hele set en line-up uit de grond te stampen. Met een memorabel feest als resultaat. Via Twitch konden de bewoners live het evenementendak zien en de muziek horen. Daarnaast mochten er maximaal 30 mensen op het evenementendak aanwezig zijn, waarbij de 1,5 meter regel goed in de gaten werd gehouden. Mede dankzij de beveiligers van De Startmotor konden de bewoners hier veilig dansen.

 

Bewoners zijn super enthousiast en wachten op een Project Startmotor 2.0. Met de huidige ontwikkelingen staat dit nog even on hold, maar organisator Mats liet al weten voorbereidingen te treffen voor een tweede editie. Zodra het weer kan, zijn we goed voorbereid en kan het dak er weer af!

Ook deel uitmaken van de tofste community in Rotterdam? Bekijk de woningen in de woningzoeker en join us! En volg je ons al op Instagram en Facebook?