Menu Sluiten

8.00 uur

Het is lekker weer, dus de deur naar mijn eigen balkon kan op een kier. Ontbijten op het balkon is nog net te fris, maar genieten van het uitzicht kan altijd.

8.30 uur

De laptop gaat open. Er is werk aan de winkel! Een online meeting en het bijwerken van mail wordt aan de keukentafel gedaan.

10.30 uur

Ik heb even genoeg van de keukentafel en heb zin om met anderen samen te werken. Ik loop naar de concentrate ruimte op de 7e verdieping om samen met een andere bewoner te werken.

12.30 uur

Ik keer terug naar mijn eigen studio voor een lunch, voordat ik de deur uitga.

13.00 uur

Met 5 minuten lopen ben ik bij de metro op de Zuidplein die mij naar mijn werk in het centrum brengt. Daar werk ik een paar uurtjes op kantoor.

18.00 uur

Na de terugreis met de metro en een korte wandeling kom ik weer aan bij de Startmotor. Het is rond dit tijdstip bijna onmogelijk om de Startmotor door te lopen zonder een bekende tegen te komen. Ik word onderweg naar mijn studio tegengehouden om mee te doen met een potje tafeltennis.

18.30 uur

Samen met mijn buurvrouw van dezelfde verdieping heb ik afgesproken om een diner te maken en dit op te eten op de 13e verdieping. Op deze hoogste etage van de Startmotor heb je een fijn uitzicht over Rotterdam.

20.00 uur

Na het bijkletsen en eten met de medebewoner ga ik naar de bespreking van de tuincommissie. Ik ben lid van deze commissie in de Startmotor en eens in de maand hebben we een bespreking. Hierin overleggen wat er moet gebeuren op de daktuinen van de Startmotor.

 

21.30 uur

Na de commissiebespreking te hebben bijgewoond, plof ik nog even neer aan de picknicktafel op het dakterras. Hier hebben meerdere bewoners zich verzameld om nog even te genieten van de buitenlucht en de skyline, voordat de zon echt ondergaat.

23.00 uur

Er staat nog een werkdag op mij te wachten, dus het is hoog tijd om naar bed te gaan. Een productieve dag met veel leuke contactmomenten met mijn medebewoners.