Menu Sluiten

Tandwielstraat 1063 3083AV


Huur: €682/Maand | Waarvan servicekosten: €212/Maand

Omschrijving

Startmotor
Startmotor is een nieuwbouwproject in Rotterdam Zuid, speciaal voor jongeren(18 t/m 27 jaar) die all-in willen wonen.

Appartementen en studio’s in Startmotor in Rotterdam Zuid
566 compacte studio’s en tweekamerappartementen van ca. 24 m² tot ca. 42 m².Het grootste gedeelte van de splinternieuwe appartementen valt binnen desociale huurgrens. Als je daarvoor in aanmerking komt, kun je dus huurtoeslagaanvragen.
Ben jij een starter en op zoek naar jouw eigen plek in Rotterdam? Dan is Startmotorwat je zoekt.

In Startmotor woon je zelfstandig in een appartement met een nieuwe badkamer,nieuwe complete keuken, vloer- en wandafwerking. Daarnaast kun je gebruik makenvan alle gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw. Denk hierbij aan een bioscoop,een bibliotheek, werkruimte, en een sportruimte. Ook kun je een potjebasketballen op het sportveld, een yogales volgen in de binnenplaats oftuinieren op de daktuin. Als kers op de taart is er op de top verdieping eenenorm dakterras te vinden met professionele keuken en barbecue.

In de garage van het gebouw komen ca. 132 parkeerplaatsen, ruim 700fietsplekken en ongeveer 130 bergingen. Elk appartement beschikt over één plekin de fietsenstalling. De parkeerplaats en/of berging kun je huren bij je appartement.En als je geen eigen vervoer hebt, is het openbaar vervoer altijd dichtbij. Ofje maakt gebruik van het deelvervoer (zowel auto’s als scooters en fietsen),dat te vinden is in de parkeergarage.

- (Kale) huurprijzen beginnen bij € 695,- per maand;
- Servicekosten (inclusief tv en internet) bedragen € 130,- per maand;
- Parkeerplek en berging optioneel te huur. Een parkeerplaats kost € 75,- permaand en een berging € 35,- per maand;
- Meubilering mogelijk tegen een vergoeding van € 70,- per maand (uitsluitendmogelijk bij type A2).

- Urban Roof top Garden –
In Startmotor Rotterdam heb je alle ruimte voor rust en ontspanning in je eigenappartement, maar is er ook volop actie. Het gebouw beschikt over eenloungeruimte in de entreehal, waar je kunt relaxen of kunt afspreken metanderen. Maar dat is nog niet alles. Startmotor Rotterdam huisvest eenbibliotheek met een leesruimte, een filmzaal, een gameroom, een gezamenlijkekookruimte, een sportdak met een basketbalveld, een hobbyruimte en een sportruimtemet klimmuur. Op het dak van Startmotor Rotterdam bevindt zich een geweldigeroof top garden met een barbecueplek, een hardhouten terras, heerlijkeloungebanken, grote picknicktafels, fijne schommels en prachtige planten. Eenunieke buitenplek waar je vanaf het voorjaar tot diep in het najaar volop kuntgenieten van de stad, het buiten zijn, het uitzicht en het gezelschap van jeburen. Iedere bewoner van Startmotor kan en mag van al die faciliteiten gebruikmaken. Heb je een keer geen zin om zelf te koken? Op straatniveau zijn er voloprestaurantjes.

- Locatie –
Woon je in Startmotor, dan val je met je neus in de boter. Of beter gezegd: metje neus in de stad. Zo ligt het gebouw op loopafstand van het (metrostation)Zuidplein en midden in Hart van Zuid. Deze Rotterdamse wijk – met onder andereAhoy en winkelcentrum Zuidplein – wordt op een grootse manier omgetoverd toteen van de aantrekkelijkste woon-, werk- en uitgaansgebieden van de stad. Endaar woon jij middenin.

Kenmerken

Kale huur
€682
Servicekosten
€212
Oppervlakte
22.90 m²
Nieuwbouw

Deze woning is niet beschikbaar

Vind beschikbare woningen vanaf de homepage.