Menu Sluiten

Wil jij in Startmotor wonen? In dit gloednieuwe project in Rotterdam komen studio’s en tweekamerappartementen die je voor een all-in prijs huurt. De verhuur begint donderdag 27 augustus. Meer weten? Meld je aan voor het online verhuurevenement.

In een ruime studio of een appartement wonen, met allemaal andere starters als buren. Leuk én gezellig. Het kan bij Startmotor, vlakbij het vernieuwde Zuidplein in Rotterdam. In het hart van Zuid komen 566 appartementen, speciaal voor starters. Je loopt vanuit je huis zo naar de leukste hotspots.

Community Living

Maar ook bij je thuis valt genoeg te beleven. Startmotor draait namelijk om Community Living. Bovenop het dak van Startmotor vind je bijvoorbeeld een groot groen dakterras en een sportruimte, met uitzicht op de Kuip. Dus of je nu zin hebt in een borrel, barbecue of stevige work-out: het kan gewoon bij je thuis. Te koud? Dan ga je naar de bioscoop in het gebouw of maak je het gezellig in de grote gezamenlijke lounge of keuken. Die kun je ook nog eens gebruiken voor een verjaardag of feestje. Fijne bijkomstigheid: de buitenruimtes en fietsenstalling zijn slim verlicht, zodat je je ’s avonds altijd veilig voelt.

Huren zonder poespas

Een kale huurprijs en dan nog de kosten voor gas, water, licht, televisie en internet erbij? Niet bij Startmotor. Hier huur je voor een all-in prijs. Zo hoef je niets meer te regelen en weet je precies wat je huurwoning kost. De appartementen worden gestoffeerd opgeleverd. Verven, een vloer leggen of gordijnen kopen hoeft dus niet. Je kunt er zo in. En je keuken en badkamer zijn gloednieuw. Een eigen berging of parkeerplaats kun je er nog wel apart bij huren. Voor de appartementen is huurtoeslag mogelijk. Voor de appartementen is huurtoeslag mogelijk. Kijk voor meer informatie hierover hier. De huurprijzen in Startmotor beginnen bij €695.

Online verhuurevenement

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor één van de twee webinars tijdens het online verhuurevent op donderdag 27 augustus. Deze starten om 16:00 en 16:45 een duren ongeveer twintig minuten. Tijdens het online event zie je een video met toffe dronebeelden en bekijk je hoe Startmotor er vanbinnen uitziet. Je komt meer te weten over de appartementen, het gebouw en Community Living. Tijdens het online verhuurevent stel je al je vragen via de chat. Deelnemen aan het online verhuurevenement? Doen, want na afloop start de verhuur van de appartementen. De inschrijving sluit op 7 september en op 9 september weet je of jij gaat verhuizen naar Startmotor.