Menu Sluiten

Hiep hiep hoera! Een jaar geleden, op 14 en 15 september 2020, kwamen de eerste bewoners naar de Startmotor! Wat begon met een groep van 50 bewoners, is nu uitgegroeid tot een 500+ community.

De verjaardag van de Startmotor hebben we gevierd met overheerlijke custom made cupcakes, gemaakt door onze eigen bewoner Ricardo. En met een kleine attentie aan de deur van bewoners die een jaar in de Startmotor wonen.

Maar hé, dat jaar is voorbij gevlogen! Bijzonder om te zien dat de Startmotor in een jaar zo gegroeid is. Als we terugblikken op het afgelopen jaar hebben we het niet gemakkelijk gehad. Covid-19 heeft veel impact gehad op het samenbrengen van bewoners en het bouwen van de community. Fysiek contact is hierbij key. Gelukkig kunnen we dat met de huidige vooruitzichten weer langzaamaan gaan inhalen!

 

En er was afgelopen jaar nog veel meer te doen in de Startmotor zoals: een frisse neus halen tijdens de Nieuwjaarsduik 2021, ontsnappen tijdens de escape room, de snelste zijn in de Mariokart wedstrijd, winnen op het tafeltennistoernooi, de koning van de kooi worden tijdens het voetbaltoernooi, een rode neus krijgen tijdens de wijnproeverij en natuurlijk de kookavonden van de kookclub. Er is dus altijd wat te doen in de Startmotor!

Ook deel uitmaken van de tofste community in Rotterdam? Bekijk de woningen in de woningzoeker en join us! En volg je ons al op Instagram en Facebook?