Menu Sluiten

Lisa en Oguz zijn als verhuurmakelaars onderdeel van team Startmotor. Al vanaf het begin van het project zorgen zij er met het team voor dat de verhuur soepel verloopt.

“Startmotor is een uniek project in Rotterdam-Zuid speciaal voor starters van 18 tot en met 28 jaar”, vertelt Lisa. “Binnen 5 minuten zit je op de snelweg, het openbaar vervoer vind je op 5 minuten loopafstand en diverse voorzieningen, zoals de supermarkt en verschillende restaurants, vind je hier om de hoek. Wat dacht je van Het Zuiderpark? Een paar honderd meter wandelen en je bent er.”

De gemeenschappelijke ruimtes

“Wat zo uniek is aan Startmotor zijn de vele gemeenschappelijke ruimtes waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Je hebt bijvoorbeeld een dakterras op de 13e verdieping met een waanzinnig 360 graden panoramaview waar je ook meteen de lekkerste maaltijden klaarmaakt in de professionele keuken of de barbecue. Of wat dacht je van de bioscoop met groot scherm en comfortabele zitstoelen op de 9e verdieping?”

“Daarnaast heb je ook diverse binnen en buiten plekken om te loungen met andere bewoners. De sporters kunnen hun hart ophalen in de verschillende sportvoorzieningen, zoals een sportkooi op het dak, een freerundak en verschillende fitnessruimtes”, ligt Oguz toe. Check de website voor de vele andere voorzieningen die de Startmotor biedt.

All-in wonen

Als bewoner van Startmotor woon je all-in. Lisa legt uit: “Dat wil zeggen dat je geen extra kosten hebt aan bijvoorbeeld het internet en tv, het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes en je hebt zelfs een eigen plek in de fietsenstalling.”

“Daarnaast zijn ook nog verschillende voorzieningen optioneel, zoals het huren van een eigen parkeerplaats en/of een berging. Alle woningen zijn gestoffeerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de vloeren, gordijnen en zelfs aan de muren hoef je niets meer te doen.” Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan kun je voor maar liefst € 70,- per maand een gemeubileerde woning huren. “Je hoeft dan alleen maar je persoonlijke spullen mee te nemen en in te trekken. Supermakkelijk!” vertelt Oguz enthousiast.

Wil jij ook huren in Startmotor? Schrijf je in en geef jouw voorkeuren op. Wil je eerst bezichtigen of heb je vragen? Neem dan contact op met onze verhuurmakelaars via 010-3007117.