Menu Sluiten

Zie jij jezelf al helemaal wonen en leven in Startmotor? Dan is inschrijven the next step! Wij leggen stap voor stap aan je uit welke documenten je moet uploaden om te huren bij Startmotor. Check de video!

Je voldoet aan de voorwaarden om te huren in Startmotor, je hebt de plattegronden van de woningen al een keer doorgebladerd en nu heb je een woning op het oog in Startmotor. Tijd om je in te schrijven! Dit gebeurt online. De inschrijving start bij de woningzoeker.

De woningzoeker

In de woningzoeker kies je een of meerdere woningen uit. Ga naar het juiste aanzicht (Noord of Zuid) om vervolgens de verdieping te selecteren. Kies een woning en klik op ‘selecteer dit huisnummer’. Je kunt maximaal zes favoriete woningen doorgeven. Klik op ‘inschrijven’ en vul de juiste gegevens in. 

Het voltooien van jouw inschrijving

Nadat je je hebt ingeschreven, kun je jouw inschrijving voltooien in een beveiligde, online omgeving. Hier vul je je persoonlijke gegevens in. Een heel belangrijk onderdeel hiervan is het uploaden van de gevraagde documenten. In onderstaande video leggen wij je precies uit welke documenten jij moet uploaden om te kunnen huren in Startmotor. Alleen complete dossiers worden in behandeling genomen, dus check alles goed!

Vragen? Wie weet wordt jouw vraag al beantwoordt in de FAQ. En volg je ons al op Instagram en Facebook?